1,770,000.00KM

Opremljen motel 860 m2 – naselje Lazarevo

Na prodaju u potpunosti opremljen ugostiteljski objekat – motel u naselju Lazervo u ulici Ivana Gorana Kovačića.

Objekat je izgrađen 1988 godine, a u potpunosti je renoviran 2003 godine.

Ugostiteljski objekat-motel u osnovi je površine 336 m². Troetažni objekat sa 860 m² poslovnog prostora i sa 1400 m² površine parcele od koje 900 m² čine parking prostor.

Struktura objekta – na prizemlju je smješten prijemni hol sa recepcijom, restoran sa 150 mjesta (restoran sa velikom salom, kuhinjom od 200 m², šank, prostorija za presvlačenje osoblja, 4 toaleta) te garaža sa 3 parking mjesta.

Na etažama su smještene sobe za goste (ukupno 24 sobe) u potpunosti opremljena – kupatilo sa tuš kašbinom, televizor, klima, internet. Pojedine sobe za goste posjeduju i izlaz na balkon.
Na potkrovlju ugostiteljskog objekta su smještene još četiri sobe za goste.

Grijanje u ugostiteljkom objektu-motelu je centralno – lož ulje, ali je ostavljena mogućnost grijanja na čvrsto gorivo. Podovi u prizemlju i u hodnicima su obloženi mramorom u više boja, dok su u sobama postavljeni laminati. Stolarija je aluminijumska.

Lokacija ugostiteljskog objekat je smještna na odličnoj lokaciji u naselju Lazervo, udaljenoj oko 2 km od centra grada, a sam objekat je orjentisan na glavoj cesti te je iz tog razloga odlično pozicioniran.

Zbog svoje lokacije, opremljenosti, funkcionlanosti, ali i renomea, kojeg su izgradili sadašnji vlasnici, ovaj ugostiteljski objekat-motel predstavlja odličnu priliku za sve one koji se žele baviti hotelijerstvom na visokom nivou ili koji žele proširiti svoj ugostiteljski biznis i na teritoriji grada Banjaluka.                              telefon  065 691 900      065  548  115

Detaljno

Cijena : 1,770,000.00KM
Kvadratura : 860 m2
Zemlja : Bosnia and Herzegovina
Grad : Banja Luka
Adresa : Ivana Gorana Kovačića
Poštanski broj : 78000
Property ID : 700

Unutrašnja struktura

Vrsta nekretnine : Motel

Pronađite na mapi

Duška Kovačević
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Translate »

Compare Listings

Title Cijena Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms